• Våre tjenester

  Vi jobber på timebasis eller avtaler konkrete produksjonspakker med våre kunder. Send epost til partnerinnhold@adresseavisen for å avtale en prat om hva vi kan gjøre.

  Artikler og annonsetekster til alle plattformer: Vi produserer optimalisert tekst til reportasjer, enkle artikler, digitale historier, blogger, hjemmesider, nyhetsbrev, pressemeldinger, sosiale medier, boligprospekter, brosjyrer, ja; det du måtte ønske! Våre innholdsprodusenter har lang utdanning og solid redaksjonell bakgrunn og flere case å vise til.

  Content marketing: Også kalt innholdsmarkedsføring. Uansett språk; for oss handler det om å produsere innhold av interesse for personer som din bedrift definerer som potensielle kunder. Innholdet vi produserer kan distribueres via kundens egne kanaler, eller publiseres på den sterke merkevaren adressa.no, som såkalt native advertising (se eget punkt).

  Foto og video: Det visuelle blir viktigere og viktigere for innholdsmarkedsføring, og vi anbefaler sterkt at man tenker på foto eller video som en viktig del av markedsføringen. Vi leverer stillfoto og video av høy kvalitet fra erfarne og prisbelønte fotografer og videoprodusenter. Alt fra enkle bilder av medarbeidere til reportasjebilder og Facebook-videoer er mulig hos oss.

  Sosiale medier: Med lang utdanning og erfaring i journalistikk og bygging av digitale posisjoner, kan vi gi gode råd om hvordan man driver trafikk til nettsider eller sosiale kanaler. Vi lager også innholdsdrevne strategier for sosiale medier, implementerer konkrete publiseringsrutiner og arrangerer kurs for ansatte.

  Native advertising: Kall det gjerne integrert annonsering. Dette er annonser som er en del av det redaksjonelle miljøet, er et populært produkt hos oss. Her kommer innholdet ditt frem på en mindre "reklamete" måte enn tradisjonelle annonser. Vi kan også tilby native advertising direkte i trd.by sine populære sosiale kanaler, med en helt unik målgruppe som mottakere på en nyskapende og sømløs måte.

  Events: Vi tror at fysiske møteplasser er viktig også i en digital tidsalder. Med interessante foredrag og godt innhold, vil våre events bety at annonsører treffer kunder på en direkte måte - i en relevant sammenheng. Foruten barseltreff høsten 2016, så skal vi arrangere events med en rekke ulike tema i 2017.

  Råd og analyse: Med vår bakgrunn store redaksjonelle nettsteder og utviklingsprosjekter, kan vi gi gode råd om hvordan man driver trafikk på nett og i sosiale kanaler. Vi kan også levere innholdsanalyser av ditt nettsted eller sosiale kanal og anbefale veien videre for å nå flere brukere. I alle sammenhenger så leverer vi selvsagt gode rapporter.

  Kurs og opplæring: I tråd med punktet over, så kan vi også sette opp kurs for kunder. Våre kursholdere har lang universitetsutdanning og erfaring fra redaksjonelt arbeid, og kan lære opp deg eller dine ansatte i blant annet skriving og publisering for nett og sosiale medier. Vi setter også gjerne opp forslag til innholdsstrategier og implementering av disse, for dine ulike kanaler.

  Historisk innhold: Har din bedrift en lang historie? Hvordan så annonsene dine ut for mange år siden? Vi kan hjelpe deg med å finne innhold om og for din bedrift i tidligere utgaver i Adresseavisen, og presentere dette på nyskapende måter.

All Posts
×