• Om oss

  Adresseavisens content marketing-byrå Brand Studio, leverer ulike tjenester innen content marketing. Vi produserer kvalitetsinnhold, kurs, rådgivning og markedsføringsstrategi. Vi jobber mest for merkevarer i Trøndelag, men samarbeider også med lignende Brand Studio-satsinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand for nasjonal gjennomslagskraft. Brand Studio er organisert som egen enhet i Adresseavisen, og har ingen tilknytning til redaksjonen i Adresseavisen.

   

 • Hvem er vi?

  Leder og innholdssjef Atle Bersvendsen

  Innholdssjef Atle Bersvendsen er utdannet samfunnsviter fra NTNU og journalist fra Høgskolen i Bodø. Han er tidligere nyhetsjournalist i Adresseavisen og tidligere redaktør for adressa.no og trd.by, som har nådd betydelige digitale posisjoner gjennom jobbing med målrettede og dedikerte innholdsstrategier. Han er nå strategisk og operativ leder for vår Adresseavisens kommersielle innholdssatsing Brand Studio.

  Innholdsutvikler Michelle Bjellmo

  Innholdsutvikler Michelle Bjellmo har en mastergrad i journalistikk fra universitetet i Sydney, er tidligere journalist, frontsjef og utviklingsredaktør i avisa iTromsø, og har jobbet for og ledet trd.by. Både i Tromsø og for trd.by var strategi og operativ drift av sosiale medier blant hennes viktigste arbeidsoppgaver. Hun jobber nå med innholdsproduksjon og konseptutvikling i Brand Studio.

 • Be om et tilbud eller besøk oss!

All Posts
×