• Om oss

  Adresseavisens content marketing-byrå Brand Studio, leverer ulike tjenester innen content marketing. Vi produserer kvalitetsinnhold, kurs, rådgivning og markedsføringsstrategi. Vi jobber mest for merkevarer i Trøndelag, men samarbeider også med lignende Brand Studio-satsinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand for nasjonal gjennomslagskraft. Brand Studio er organisert som egen enhet i Adresseavisen, og har ingen tilknytning til redaksjonen i Adresseavisen.

   

  Hva koster det?

  1. Vi tar 1350 kroner i timen

   

  2. Kort intervju, egne bilder fra kunden, og/eller saksing fra ulike kilder, en korrekturrunde, lagt på adressa.no eller trd.by, rapportering: 7900 kroner for produksjon og publisering

  Eksempel:

  Derfor er Svartlamoen en unik bydel i Norge

   

  3. Flere intervju, reportasjer, flere bilder, innlegging av video eller skjema, 2-3 korrekturrunder, lagt på adressa.no eller trd.by, rapportering: 15 000 kroner

  Eksempel:

  Et krabbeeventyr på Hitra

   

  4. Mer avanserte digitalhistorier: Pris etter avtale

  Eksempler:

  Hun er forelska i Trondheim

  En trøndersk fibereventyr

   

 • Hvem er vi?

  Leder og innholdssjef Atle Bersvendsen

  Innholdssjef Atle Bersvendsen er utdannet samfunnsviter fra NTNU og journalist fra Høgskolen i Bodø. Han er tidligere nyhetsjournalist i Adresseavisen og tidligere redaktør for adressa.no og trd.by, som har nådd betydelige digitale posisjoner gjennom jobbing med målrettede og dedikerte innholdsstrategier. Han er nå strategisk og operativ leder for Adresseavisens content marketing-byrå Brand Studio, og er sertifisert innen digital markedsføring og content marketing.

  Innholdsutvikler Michelle Bjellmo

  Innholdsutvikler Michelle Bjellmo har en mastergrad i journalistikk fra universitetet i Sydney, er tidligere journalist, frontsjef og utviklingsredaktør i avisa iTromsø, og har jobbet for og ledet trd.by. Både i Tromsø og for trd.by var strategi og operativ drift av sosiale medier blant hennes viktigste arbeidsoppgaver. Hun er sertifisert som digital markedsfører og content manager, og jobber nå med innholdsproduksjon og konseptutvikling i Brand Studio.

 • Be om et tilbud eller besøk oss!

All Posts
×