Return to site

Vi arrangerer Norges største barseltreff!

· barseltreff,Blogg,Event

Her er en unik mulighet for å treffe ferske og blivende foreldre: 16.mars, på Nova kinosenter, blir det foredrag, stands og goodiebags i Norges største barseltreff. Ifjor høst satt rundt 230 voksne med nesten det samme antall småttiser i Liv Ullmann-salen, og hørte på en rekke spennende foredrag fra NTNU, brannvesen, NAV og våre annonsører. Å ha foredrag mens barn i hele salen gråter eller ler, ja, det kan være en skikkelig utfordring, men alle foredragsholderne tok det på en utrolig sporty måte.

Selv om ikke detaljene i programmet er klart i skrivende stund, så kjører vi samme konsept i mars, med fokus på interessante foredrag og spennende stands. Det vil bety en unik mulighet til å både lære noe, treffe andre i samme situasjon og få en mulighet til å treffe ulike bedrifter eller butikker som retter seg inn mot små barn og foreldre. For bedrifter er det da samtidig en helt unik mulighet til å treffe ei viktig og spennende målgruppe.

Hvorfor gjør vi dette? Vi ønsker å jobbe med spennende produkter for vår egen del selvsagt, men det er også et stort behov for informasjon der ute. Mye av informasjonsbehovet dekkes via andre kanaler, men å høre noen snakke eller kunne spørre noen selv, er det fortsatt stor interesse for. I Adresseavisen Brand Studio vil vi gjerne være med å hjelpe merkevarer i Trondheim og Trøndelag med å lykkes, på papir, digitalt - og gjennom slike events, der besøkende og bedrifter kan møtes på en god måte. Vår måte å gjøre dette på, er et sterkt fokus på godt, relevant og interessant innhold - i alle kanaler og på alle plattformer. Og da vi evaluerte forrige barseltreff, så kom nettopp de ulike foredragene veldig godt ut av spørsmålene om hva folk satte ekstra pris på.

Vi oppdaterer Facebook-eventet fortløpende, så sjekk det gjerne ut via lenken under. På den måten bli du løpende oppdatert med informasjon og nyheter om eventet. Vel møtt!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly