Return to site

Misfornøyd med bedriften sin nettside? Legg innholdet på adressa.no!

· Content Marketing,SEO,Innhold

Når det gjelder innholdsmarkedsføring, eller content marketing som mange sier, så er det som regel definert slik at bedrifter driver en kontinuerlig produksjon og publisering av innhold i egne kanaler (nett, sosiale medier, epost, etc). Relevant og verdifullt innhold i form av tekster, foto og videoproduksjoner er viktig innen moderne markedsføring, for å tiltrekke seg kunder. Det hjelper vi i Brand Studio gjerne til med, men samtidig ser vi at en del bedrifter ofte sliter med svak kapasitet for innholdsproduksjon og flere bedrifter mangler nettsteder som er bygd opp med tanke på publisering av tekster, bilder og video. Det er dessuten fortsatt mange bedrifter som har nettsteder som for eksempel ikke er mobiltilpasset og det rammer jo spesielt søkeresultatene fra Google. For ikke å snakke om viktigheten av at innholdet ditt kan deles i sosiale medier på en elegant måte.

Å forbedre eller bygge opp nye nettsider, kan være krevende om man ikke har tid og godt med ressurser. Da kan landsdelens største nettsted, adressa.no, være et godt alternativ. Om man legger artikkelen på adressa.no, så kan den selvsagt også utstyres med logo for bedriften, lenker eller annet innhold som skjema og kjøpeknapper, som gjør at man ivaretar bedriftens særpreg og behov for klikk videre til ulike produkter (konvertering). Samtidig ligger innholdet på en godt etablert, driftssikker og på alle måter anerkjent nettplattform, tilpasset for sosiale deling og søkemotoroptimalisering (SEO).

Alt dette trenger ikke å koste så mye. Ja, større innholdssatsinger med lengre tekster og bilder eller rådgivning og annonsekampanjer hos oss, kan fort bli noe mer omfangsrikt. Men vi har også et enklere tilbud om markedsbudsjettet ditt er noe mer begrenset: For bare 7900 kroner kan vi både lage bra innhold og publisere det på Brand Studio-seksjonen på adressa.no. Dette tilbudet gjelder enkle og konkrete artikler som bedrifter av ulike grunner ikke får løst selv. Adresseavisen på nett blir brukt av utrolig mange i hele Trøndelag hver eneste dag, og leserne bruker mye tid hos oss i forhold til mange andre nettsted. Du må ikke kjøpe annonsevisninger hos Adresseavisen om du bruker denne muligheten, og saken blir lagret inntil vi blir enige om annet.

Som sagt må man ikke kjøpe annonsevisninger for artiklene hos oss, men gjør man det så får jo saken selvsagt flere klikk. Selv med bare enkel publisering vil man som sagt få plass på Brand Studio sin egen adressa-seksjon samt publisering på Brand Studio sin Facebook-side. Både sakene og Facebook-posten kan da selvsagt deles i sosiale medier slik man ønsker, eller man kan sponse den opp for å få den vist til flere mennesker. Dette siste er også noe vi kan hjelpe med. Les forøvrig mer om våre tjenester her.

Interessert? Send oss en epost på partnerinnhold@adresseavisen.no og vi tar kontakt!

Adresseavisen Brand Studio kan tilby en rekke tjenester innenfor content marketing. Se mer om det her!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly