Return to site

Grønn motor - Norges mest miljøvennlige motor-messe?

Adresseavisen Brand Studio øker satsingen på events, nå med det som trolig er Norges mest miljøvennlige motor-messe: Grønn motor!

Kl. 11 til 15, den 26.mai, vil det summe godt på Clarion Hotel & Congress på Brattøra. Da går Grønn motor av stabelen, og det blir en fin sjanse til å studere siste nytt innen elbiler, hybridbiler og elsykler. Siden vi jobber med innhold, så er arrangementet selvsagt også preget av interessante og relevante foredrag fra spennende aktører som Sintef og Miljøpakken, som vil snakke om alt fra batteriteknologi til fremtida veinett i Trondheim. Vi jobber forresten med programmet fortløpende, så her er det bare å følge med på det nye nettstedet gronnmotor.no!

Clarion Hotel & Congress er ett av de største og mest brukte kongresshotellene i Trondheim. I denne sammenhengen så er det også særdeles relevant at eierkjeden Nordic Choice Hotels har et veldig tydelig definert samfunnsansvar, med egen plan for miljøbevisst jobbing. På Clarion har vi leid den største salen, hvor bilene og syklene vil stå tørt og fint uansett vær og vind, så de besøkende får en maksimalt behagelig opplevelse. Sammen med de grønne kjøretøyene så blir det stands, der du kan treffe representanter fra flere av byens merkevareforhandlere - og spørre dem ut om det du lurer på. Dersom du lurer på om du skal kjøpe elbil, en annen miljøvennlig bil eller elsykkel, er derfor dette den perfekte plassen å få den informasjonen du er ute etter.

Vi ønsker mest mulig besøkende, så dette blir et gratis arrangement. Det blir også mulighet for å kjøpe enkle forfriskninger som kaffe, og slenge seg ned i en stol utenfor salene, men her er det biler og foredrag som står i fokus.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly