Return to site

Gratis frokostseminar: Trender og tips for godt innhold i 2017

· Blogg,Markedsføring,Content Marketing

Jobber du med, eller er du interessert i markedsføring? Er du nysgjerrig på content marketing? Lurer du på hva som er content-trendene i 2017? Trenger du noen gode innholdstips å ta med hjem til egen bedrift? I så fall kan vårt nye gratisseminar Frokost med innhold, absolutt være noe for deg!

Vi i Brand Studio holder til i Adressahuset og vi bruker gjerne bruke det flotte huset ved Nidelvens bredd, til møter, kurs, seminarer og andre arrangement. Blant annet kommer vi til å arrangere seminarer der vi oppdaterer interesserte på hva som skjer innen fagfeltet content marketing. Målsetningen vår med disse seminarene er å kunne holde deltagerne oppdatert på hva som skjer og hva som kommer innen fagfeltet, kombinert med noen veldig praktiske tips og råd. Første seminar blir 9.februar allerede. Kl. 07.30 åpner vi dørene. Da får du sjansen til en enkel frokost før vi setter igang kl 08. Vi avslutter senest kl. 09, slik at du rekker å få mye ut av arbeidsdagen.

I tillegg til informasjon om hva vi ser som de store trendene innen content marketing fremover, kommer vil til å presentere deg for interessante og praktiske tips om hvordan man jobber med godt innhold. Content marketing, eller innholdsmarkedsføring, anses av mange som ekstremt viktig innen moderne markedsføring. I en slik sammenheng handler det kort sagt om å lage interessant og relevant innhold for din bedrift sin målgruppe. Vi har bakgrunn både innen redaksjonelle produkter, sosiale medier og jobbing med ulike typer kommersiell markedsføring. Vi deler gjerne av våre erfaringer, til kundenes beste. Les mer om oss her.

Adresseavisen Brand Studio startet opp i 2016 og vi har allerede jobbet med rundt 60 forskjellige norske og trønderske kunder. Vi kan tilby en rekke tjenester innen content marketing, tekstproduksjon, foto og video og rådgiving, for å nevne noe. Her er en gjennomgang av våre tjenester.

Velkommen til oss!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly